Nieuws

Help de vogels de winter door!

Schermafbeelding 2017 01 30 om 13.53.35

In de winter is het koud en zijn de dagen een stuk korter dan in de zomer. Dit maakt het lastiger voor de vogels om voldoende eten te vinden, terwijl ze juist extra energie kunnen gebruiken om warm te blijven!

Lees meer!


Nieuw Skyr Drink

skyr drink nieuw weerribben zuivel

Naast de inmiddels bekende Skyr yoghurt in beker breiden wij ons assortiment Skyr uit met een Drink variant. Skyr Drink wordt gemaakt volgens een meer dan 1000 jaar oud IJslands recept. De verse Skyr Drink van Weerribben Zuivel is een naturel drinkyoghurt in een literpak.

Lees meer!


Pakje Koffer

Pakje Koffer wat

De koeien staan in de winter lekker binnen, maar er is nog genoeg moois te beleven in onze prachtige regio.
Daarom verloten wij in de wintermaanden 12 koffers met bijzondere winterse uitjes in de Weerribben-Wieden.

Lees meer!


Eerste pak A2 melk overhandigd aan consument

Eigenaar Klaas de Lange overhandigde vandaag dit pak aan een consument die moeite heeft met het verteren van ‘gewone’ koemelk. 
A2 melk verschilt van 'gewone' melk door het type eiwit in de melk. Vroeger bevatte alle koemelk het eiwit betacaseïne A2, de zogenaamde oermelk. Eeuwen geleden vond er bij de Europese rassen een mutatie plaats waardoor de genetische samenstelling in het bètacaseïne eiwit veranderde. Deze gewijzigde betacaseine wordt A1-betacaseine genoemd.
Foto 3

De A2 halfvolle melk van Weerribben Zuivel is vanaf maandag 24 oktober te koop in de bio-speciaalzaak.

 

Lees meer!


A2 halfvolle melk

melkpak a2 weerribben zo van de boerderij

Een heerlijk alternatief voor 'gewone’ melk.
Vanaf 24 oktober is A2 halfvolle melk van Weerribben Zuivel verkrijgbaar bij de bio-speciaalzaak.

Lees meer!


Ons team staat achter "BIO"

Weerribben Zuivel staat uiteraard achter bio. Dat geldt voor onze boeren, de mannen en vrouwen die onze heerlijk biologische zuivel elke dag maken, de mensen op kantoor en onze chauffeurs. Onze producten worden met passie gemaakt en voldoen aan de Europese normen voor biologisch. Biologische producten zijn lekker, gezond, beter voor de natuur, beter voor de dieren en beter voor de toekomst. SAMEN staan wij achter biologisch! Jij toch ook?


team-weerribben-zuivel

Lees meer!


Nieuw yoghurtdrink Framboos

weerribben framboos nieuw

Drinkyoghurt Framboos is een nieuw en lekker fris suikervrij product. Ja u leest het goed het is suikervrij de zoete smaak die u binnen krijgt is puur natuur en komt van de agave. Naast de frambozensap zorgt de agave siroop voor de zacht zoete smaak. Als je de yoghurtdrink proeft ervaar je ook de smaak van Karnemelk. Net als vroeger toen je moeder door de karnemelk wat vruchtensap deed, heerlijk, ook de herinnering!

Lees meer!


Pakje rust

melkpak pak je rust

LET OP: actie is afgelopen deze liep tot 30 juni 2016. Win een luxe vakantie met alles erop en eraan! Je slaapt een weekend in een Weerribbenlodge op een unieke locatie in de Weerribben. Vanaf je vlonderterras kun je met je eigen sloep zo het water op. Verdwaal op het water en pak je rust, omringd door het goudgele rietlandschap van Nationaal Park Weerribben-Wieden. ’s Avonds word je culinair verwend door sterrenkok Martin Kruithof in Restaurant de Lindenhof in Giethoorn. En ’s ochtends kun je rustig wakker worden met een biologische ontbijtmand van Weerribben Zuivel die bij je lodge wordt bezorgd.

Lees meer!

regio weerribben

In samenwerking met Watterreijk Marketing worden de melkpakken van Weerribben Zuivel ingezet om de regio op de kaart te zetten.
 
BewarenBewaren

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumentenstaatsbosbeheer-logo

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

captcha