Vanille

Halfvolle Vanille Yoghurt 

Productomschrijving: 

Halfvolle biologische yoghurt met echte vanille.  Bij de bereiding wordt naast biologische rietsuiker, biologische gemalen vanillestokjes en bourbon vanille (een hoogstaande vanillesoort uit Madagaskar) toegevoegd, wat zorgt voor een heerlijk  mild, friszuur product met een heerlijke pure vanille smaak.

  • Gepasteuriseerd
  • Mild, friszuur
  • Voor een intense vanillesmaak zorgen gemalen vanille stokjes en echte bourbon vanille; afkomstig van een kwalitatief hoogwaardige vanilleboon uit Madagaskar
  • Weinig toegevoegde suikers
  • Rechtstreeks van de boerderij
  • Gemaakt van de melk van koeien die heel veel buiten lopen in Natuurgebied De Weerribben
  • Voldoet aan de boerenlandvogel-criteria van Vogelbescherming Nederland

Verpakking:

  • 1 liter pak

Het zuivelpak die Weerribben Zuivel gebruikt  is volledig hernieuwbaar gebaseerd op producten uit de bosbouwindustrie, welke FSC gecertificeerd is. Er worden geen fossiele grondstoffen gebruikt. Grondstoffen en productieprocessen zijn klimaatneutraal. De verpakking kan bij het PMD afval en is volledig recyclebaar.

Bij dikvloeibare producten kiezen wij er bewust voor om geen dop op de verpakking aan te brengen. Dit is vanwege duurzaamheid en om voedselverspilling tegen te gaan. Wanneer er een dop op een verpakking zit bij een dikvloeibaar product blijft er snel product in de verpakking achter

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde Halfvolle Melk*, Sacharose*, Water, Verdikkingsmiddelen (Maïszetmeel* en Johannesbrood-pitmeel E410), Vanillepoeder* (0,15%), Natuurlijke Aroma’s, Yoghurtcultures (Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobaccillus acidophilus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis).
*van biologische oorsprong

uitgebreide productspecificaties

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumenten staatsbosbeheer-logo
vogelbescherming nederland
Laad je op in Overijssel