Yoghurt Halfvol

Halfvolle Yoghurt

Productomschrijving:

Deze roeryoghurt is bereid met de originele yoghurtculturen en biologische halfvolle melk. Daardoor is zij friszuur van smaak.

Onze halfvolle yoghurt krijgt veel tijd om te rijpen en smaak te ontwikkelen, maar liefst tussen de 12 en 18 uur. Veel fabrieken houden maar een verzuringstijd van 4 tot 8 uur aan. Voor deze yoghurt gebruiken we 5 verschillende bacteriestammen. Daardoor wordt deze yoghurt mild en vol van smaak, en bevat bovendien overwegend rechtsdraaiend melkzuur (wat van nature in onze darmen aanwezig is). Doordat de yoghurt na het aanzuren niet meer wordt verhit bevat het product gezonde levende culturen. De yoghurt wordt daarna warm afgevuld in de verpakking, waardoor we geen melkpoeder aan de yoghurt hoeven toe te voegen om een mooie dikke yoghurt te krijgen. Vervolgens wordt de yoghurt in de koelcel in het pak teruggekoeld.

  • Met originele yoghurtculturen
  • Heeft alle tijd gekregen om te rijpen en smaak te ontwikkelen
  • Rechtstreeks van de boerderij
  • Gemaakt van de melk van koeien die heel veel buiten lopen in Natuurgebied De Weerribben
  • Voldoet aan de boerenlandvogel-criteria van Vogelbescherming Nederland

Verpakking:

  • 1 literpak, 1 liter glas, 200g

Het zuivelpak die Weerribben Zuivel gebruikt  is volledig hernieuwbaar gebaseerd op producten uit de bosbouwindustrie, welke FSC gecertificeerd is. Er worden geen fossiele grondstoffen gebruikt. Grondstoffen en productieprocessen zijn klimaatneutraal. De verpakking kan bij het PMD afval en is volledig recyclebaar.

Bij dikvloeibare producten kiezen wij er bewust voor om geen dop op de verpakking aan te brengen. Dit is vanwege duurzaamheid en om voedselverspilling tegen te gaan. Wanneer er een dop op een verpakking zit bij een dikvloeibaar product blijft er snel product in de verpakking achter.

IngrediĆ«nten: 

Gepasteuriseerde halfvolle koeMELK*, yoghurtcultures (Streptococcus themophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobaccillus acidophilus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis)
*van biologische oorsprong

uitgebreide productspecificatie

 

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumenten staatsbosbeheer-logo
vogelbescherming nederland
Laad je op in Overijssel