A2 Halfvolle Melk

Productomschrijving
Deze melk van Weerribben Zuivel is de oermelk als alternatief voor 'gewone' melk!
Melk en melkproducten leveren volgens het Voedingscentrum veel goede voedingsstoffen en wordt daarom genoemd in de schijf van vijf. Melk zit namelijk vol calcium, vitaminen en mineralen.
Weerribben Zuivel A2 melk is geschikt voor jong en oud en te gebruiken als ‘gewone’ melk. Weerribben A2 halfvolle melk is een 100% natuurlijk melk, zonder toevoegingen en is afkomstig van speciaal geselecteerde koeien. De koeien zijn geselecteerd door haarwortelonderzoek en leveren uitsluitend koemelk met betacaseine A2. De koeien die A2 melk geven, worden in een aparte stal gehouden bij het Natuurgebied Weerribben-Wieden. De melk wordt apart apart verwerkt bij Weerribben Zuivel.
A2 melk is niet geschikt voor mensen waarbij de diagnose is gesteld van lactose intolerantie of melkallergie.

Het pak is voorzien van een dop. Dit zorgt voor gebruiksgemak (makkelijker te openen / hersluitbaar). Deze dop is gemaakt van biomassa (reststromen); er worden dus geen fossiele grondstoffen voor gebruikt. De kartonverpakking met dop kan bij de meeste gemeenten worden ingeleverd bij het verpakkingsafval, en wordt dan zoveel mogelijk gerecycled.

Ingrediënten
Halfvolle A2 koemelk*

*van biologische oorsprong

uitgebreide productspecificatie

Adres

Weerribben Zuivel BV
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland (Overijssel)
Tel. 0527 29 25 29
contact@weerribbenzuivel.nl

Samen Sterk

logo-Natuurmonumenten staatsbosbeheer-logovogelbescherming nederland

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

captcha